Η εταιρία


logo6

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Α.Ε.

Το ΚΑΝΑΛΙ 6 ιδρύθηκε το 1994 και δραστηριοποιείται στην περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης με έδρα την Ξάνθη.

Για την δημιουργία του σταθμού απαιτήθηκε ισχυρή υποδομή με πρωτόγνωρες για την περιοχή επενδύσεις σε τεχνολογικό εξοπλισμό και ανθρώπινο δυναμικό προκειμένου το ΚΑΝΑΛΙ 6 να πρωταγωνιστήσει στην περιοχή.

Χρόνια μετά είναι από τους πρώτους σταθμούς στην περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης με πολύ ικανοποιητικά και συνεχώς αυξανόμενα ποσοστά τηλεθέασης , ενώ αναπτύσσει μία ιδιαίτερη δυναμική στις τοπικές κοινωνίες με παρεμβάσεις και πρωτοβουλίες που αποτελούν σημείο αναφοράς για τους κατοίκους της περιοχής.

Η ΠΕΡΙΟΧΗ

Η εμβέλεια του σταθμού περιλαμβάνει την περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης με κέντρο εκπομπής τη Θάσο και αναμεταδότες σε όλα τα μεγάλα αστικά κέντρα της περιοχής.

Εξάλλου αποτελεί το μοναδικό ιδιωτικό σταθμό που εκπέμπει στη μειονοτική ζώνη της ορεινής Ροδόπης και έναν από τους λίγους που εκπέμπουν στην ορεινή περιοχή της Ξάνθης και της  Δράμας.

Συνολικά 5 νομοί της περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης παρακολουθούν ΚΑΝΑΛΙ 6 όπως επίσης και οι περιοχές του Βορείου Αιγαίου και της Χαλκιδικής.

ΟΙ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ

Εκτός από τη σταθερά πρώτη θέση στις μετρήσεις τηλεθέασης με διαφορά από τον επόμενο τηλεοπτικό σταθμό το ΚΑΝΑΛΙ 6 παρουσιάζει σταθερά αυξανόμενο ποσοστό τηλεθέασης , ενώ σταδιακά αγκαλιάζει όλες τις ηλικιακές ομάδες & κοινωνικές τάξεις.

Στόχος είναι η ανοδική πορεία να συνεχίζεται διαρκώς και για το λόγο αυτό το budget κάθε τομέα του προγράμματος είναι συνεχώς αυξανόμενο.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Βασικός άξονας του προγράμματος είναι η ενημέρωση με πλήθος εκπομπών καθώς και  πολλά σύντομα αλλά  και αναλυτικά δελτία ειδήσεων καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Η θεματολογία είναι αυστηρά τοπική και σε πολύ σπάνιες περιπτώσεις σημαντικές πανελλαδικές ειδήσεις καταλαμβάνουν χρόνο στις  ειδήσεις του σταθμού.

Κοινωνικές , πολιτικές και πολιτιστικές ειδήσεις αξιολογούνται με βάση την απήχηση στο κοινό,  ενώ συχνές είναι οι ζωντανές συνδέσεις μέσα στα δελτία ειδήσεων για την πληρέστερη κάλυψη των γεγονότων.

Παράλληλα δίνεται ιδιαίτερη βαρύτητα στα αθλητικά γεγονότα της περιφέρειας με αρκετές ζωντανές αθλητικές μεταδόσεις και εκπομπές.

Δεύτερος άξονας του προγράμματος είναι η ψυχαγωγία με αρκετές εσωτερικές & εξωτερικές παραγωγές γύρο από τη μουσική , το lifestyle, τηλεπαιχνίδια κ.λ.π.

Ο υπόλοιπος χρόνος του προγράμματος είναι ξένες σειρές και επιλεγμένες κινηματογραφικές ταινίες. Το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος είναι δικής μας παραγωγής.